Καλό μήνα και χρόνια μας πολλά

Καλό μήνα σε όλους τους συγχωριανούς και αναγνώστες της ιστοσελίδας μας. Η 1η Δεκεμβρίου είναι ημέρα γιορτής για την ιστοσελίδα μας, καθώς πριν 12 χρόνια ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα που παρακολουθείται στις οθόνες σας.

Η ιστοσελίδα του χωριού μας www.kalogiroi.gr, έκανε την εμφάνιση της δειλά – δειλά τον Δεκέμβρη του 2010 καταγράφοντας τα ήθη και τα έθιμα των Καλογήρων, την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου, τις προσπάθειες (επαγγελματικές, κοινωνικές και πολιτιστικές) των απανταχού Καλογεριτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά καιρούς ο τόπος μας.
Να σας ευχαριστήσουμε θερμά όλους για την επισκεψιμότητα σας στην ιστοσελίδα μας καθώς και τους συγχωριανούς μας που μας αποστέλλουν υλικό και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Προτρέπουμε και προσκαλούμε ακόμα περισσότερους συγχωριανούς και ειδικότερα την νεολαία, να αγκαλιάσουν, να στηρίξουν και να βοηθήσουν αυτή την εθελοντική προσπάθεια.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτά τα 12 χρόνια ταξιδιού στην παράδοση των Καλογήρων, στα ήθη και έθιμα του, στη φυσική του ομορφιά μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο, στα πατήματα των προγόνων μας.

www.kalogiroi.gr

και εδώ που έφτασες, λίγο δεν είναι – Κ.Π.Καβάφης

Kalogiroi_logo_christmas_new3

This entry was posted in Νέα του χωριού, Νεολαία Καλογήρων and tagged , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε